Home

Projecten

Over ons

Contact

Over Vireo Vastgoed

Vireo Vastgoed ontwikkelt zowel als risicodragend en gedelegeerd ontwikkelaar. Ook als adviseur zetten wij ons expertise graag in. Wij zijn thuis in de ontwikkeling van kleinschalige tot zeer omvangrijke projecten en hebben ervaring met alle type partijen in de vastgoedkolom.

Over Frank Zwetsloot

In 2008 is Frank Zwetsloot zijn eigen bedrijf Vireo Vastgoed gestart, waarmee hij als ondernemer vastgoedprojecten ontwikkelt vanuit zijn brede kennis van het vakgebied en zijn scherpe visie op toekomstige ontwikkelingen.

Frank heeft passie voor wat hij doet en werkt met plezier samen met zijn opdrachtgevers om uiteenlopende projecten tot een succes te maken.

Geboren in de Randstad en opgegroeid in Brabant, behaalde Frank zijn diploma’s in Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de HTS van Tilburg en Bouwkunde in Eindhoven. In Amsterdam rondde hij zijn Master in Real Estate Study af.

Tussen 1995 en 2001 heeft Frank in zijn rol bij Ballast Nedam een rijkdom aan praktische kennis en kunde opgedaan over de bouw van grote projecten. Hierop vertrok hij naar Fakton om daar als senior adviseur zijn brede ervaring in te zetten, zowel binnen het bedrijf als voor klanten.

In 2006 werd Frank regiomanager bij Amvest, waar hij op verschillende grote projecten fungeerde als projectdirecteur en verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van circa 250 woningen per jaar.