top of page

Projecten 2

 

Bedrijfsinformatie2
Groep groot.jpg

BEDRIJFS

INFORMATIE

Waarom doen we wat we doen?   Vireo Vastgoed wordt blij van tevreden klanten en heeft als visie dat geen enkele plek of product gelijk is en daarom altijd fris naar plekken en producten gekeken moet worden.   Vireo Vastgoed is opgericht door Frank Zwetsloot in 2008 en heeft in die tijd meerdere locaties tot ontwikkeling gebracht. De belangrijkste projecten zijn Kleiburg, Bos Uyterlinde en Collectief Zakelijk Opdrachtgeverschap (CZO).   Vireo Vastgoed realiseert de projecten risicodragend of in opdracht van eigenaren. Doordat het ontwikkelproces dermate complex is gaat Vireo Vastgoed vaak samenwerkingsverbanden aan.

Projecten
Projecten2

Hoe kom je aan tevreden klanten?

Vraagstukken die door anderen als niet haalbaar of realiseerbaar wordt geacht, pakt Vireo Vastgoed op. Out-of-the-box denken is cruciaal voor Vireo Vastgoed. Hoe vul je een leegstaande flat met 500 woningen in de Bijlmer? Het antwoord was het grootste kluswoningenproject van Nederland. Klik hierboven op project KLEIBURG.   Wat doe je met een Kinderdagverblijf uit de jaren ‘70 midden in een bos? De oplossing was casco-woningen en door gerichte sloop kavels creëren. Kijk hierboven bij project BOS UYTERLINDE – SOEST.   Hoe vergroot je het eigenaarschap van kantoorgebruikers? Richt een collectief op voor zakelijke opdrachtgevers (CZO). Kijk hierboven bij project CZO.   Tussen en met de klanten aan de slag is het terugkomende thema voor Vireo Vastgoed. Kopers kiezen voor Vireo Vastgoed op basis van kwaliteit van het product en vertrouwen.

PROJECTEN

bestektekening-huis_6042232.jpg
The Goose Utrecht

The Goose Utrecht

Vireo Vastgoed ontwikkelt samen met een particuliere belegger op de hoek van de Gansstraat en de Gruttostraat in Utrecht 50 appartementen. Het mooie ontwerp van Vocus architecten wordt in combinatie met de inrichting van het binnenterrein dat door Deltavormgroep is ontworpen gerealiseerd. De eerste stappen naar de bestemmingswijziging zijn gezet en de planning is om in 2021 te starten met de realisatie.

the-goose.png
Typisch Tuinstad

Typisch Tuinstad Amsterdam

Typisch Tuinstad is de naam van het plan dat is ontworpen voor de blokken 4 en 5 in de Reimerswaalbuurt in Amsterdam. De ontwikkelcombinatie Vink- Vireo Vastgoed- Hendriks CPO heeft gezamenlijk en afzonderlijk ervaring in betekenisvolle gebieden ontwikkelen en ontwikkeling van betaalbare woningen. Dat waren in deze tender (uitgeschreven door de gemeente Amsterdam) belangrijke criteria. 

In het ontwerp van M3H architecten en DS landschappers die gezamenlijk voor de plannen tekenden staan de twee semi openbare  groene binnentuinen, met daaronder parkeren, centraal. Het plan is daarmee een ode aan de gedachte van de tuinstad zoals die oorspronkelijk is bedoeld: veel openbaar groen, comfortabele woningen en voorzieningen in  de buurt. In de architectuur is aansluiting gezocht met zowel de naoorlogse portiek- etage bouw als met de in de afgelopen jaren gerealiseerde nieuwbouw. 

Naast 120 middeldure huurwoningen die door een drietal beheer coöperaties zullen worden verhuurd, komen er in het plan 70 vrije sector koopwoningen, waarvan een groot deel met tuin, en appartementen. In de zogenaamde ‘co-living’ ensembles  kunnen senioren zelfstandig wonen en voorzieningen delen. Ook bieden de ontwikkelaars ruimte aan bewonerscollectieven om gezamenlijk een hele galerij met woningen te kopen of te huren. In de plint van het stedelijke blok aan de Osdorperban komen een Huis van de Buurt, ruimte voor de Stichting Studiezalen en een kleine plantenmarkt. In dit zes-laagse appartementenblok komt ook een korte passage waar buurtbewoners spontane activiteiten zoals een ruilmarkt, lezing of muziekoptreden kunnen organiseren. De verdere ontwikkeling en bouw van Typisch Tuinstad kan worden gevolgd via de gelijknamige website. De bedoeling is medio 2021 te starten met de realisatie.

typisch-tuinstad2.png
Nyenrode

Nyenrode

Vireo Vastgoed adviseert Universiteit Nyenrode in het realiseren van een nieuw gebouw op het landgoed. Het thema van het nieuwe gebouw is ontmoeten en voor Nyenrode is begonnen een vastgoedvisie op te stellen om vervolgens aan de hand van een Programma van Eisen meerdere scenario’s uit te werken. 

Kleiburg
Kleiburg

Hoe vul je een leegstaande flat met 500 woningen in de Bijlmer?

Het antwoord is gegeven door Consortium ‘De Flat’ waar Vireo Vastgoed deel van uitmaakt; kluswoningen op grote schaal. Vireo Vastgoed is mede-initiator van dit bijzondere plan. In één gebouw zijn 500 woningen in 2 jaar tijd verkocht.

Doordat het grote complex leeg stond was er veel druk op een snelle invulling. Marketing was daardoor zeer belangrijk. De Bijlmer moest zichtbaar gemaakt worden dus geen bord in de tuin ‘Te Koop’ wel: ‘Red de Flat’ in het NOS-journaal en een duidelijk positieve labeling van deze wijk.   De gevel en de algemene ruimtes worden opgeknapt. In de woningen zijn de kopers aan zet, wat ze juist fijn vinden. Hierdoor kunnen ze zelf bepalen wat de indeling van hun woning wordt. Frank Zwetsloot was te vinden tussen de kopers om ze te begeleiden met het maken van keuzes van de kluswoningen in Kleiburg. Dit gaf de kopers vertrouwen en Frank genoot van deze dagen door de leuke contacten met de kopers. www.klushuisamsterdam.nl

image9-500x300.jpeg
image30-500x300.jpeg
Bos Uyterlinde
Bos Uyterlinde

Wat doe je met een Kinderdagverblijf uit de jaren '70 in een volgroeid bos?

In Bos Uyterlinde, op de grens van Amersfoort en gemeente Soest was de kans om een medisch kinderdagverblijf te verwerven.

Vireo Vastgoed heeft van de bestaande situering zo veel mogelijk gebouwen laten staan en deze zo gerenoveerd dat er nu in gewoond kan worden.

Door een deel van de bebouwing te slopen zijn er kavels mogelijk geworden. Door de optimale prijs en kwaliteit is het eerste deel van dit project in een half jaar verkocht en geleverd. 

voor05-500x300.jpg
P10202971-480x300.jpg

Kopers gaan wonen in een volwassen bos midden in de Randstad: een unieke setting. De kopers krijgen kavel-paspoorten en een inrichtingsplan mee waarna ze als opdrachtgever aan de slag gaan.   In dit geval slopen en de bestemming wijzigen naar wonen,  17 kavels in het middensegment.

573-ontwikkeling-bosuyterlinde-boszijde-
Ervaring
e.png

Met Vireo Vastgoed heeft Frank Zwetsloot ruim 6 jaar ervaring als ondernemer. In die tijd heeft hij projecten ontwikkeld en partijen geadviseerd.   Belangrijke projecten die hij heeft gerealiseerd zijn kluswoningen in Kleiburg, Bos Uyterlinde, verkoop van locatie TIO in Leidschendam en strategisch advies aan Strukton.   Daarnaast heeft Vireo Vastgoed diverse andere initiatieven genomen voor onder andere de Pastoe-fabriek in Utrecht, de Silo’s op Zeeburgereiland en Casco woningen in Nieuwegein.

Woonwens.jpeg

Voordat Frank zijn eigen bedrijf startte, heeft hij gewerkt bij Amvest, Fakton en Ballast Nedam waardoor hij een brede achtergrond heeft en vanuit veel verschillende perspectieven naar vraagstukken kijkt.

Frank heeft bouwkunde gestudeerd in Eindhoven en vastgoedkunde in Amsterdam (MRE) afgerond

" Anders kijken en

  anders doen "

”Anders kijken en anders doen” betekent tussen de klanten staan en samen met de klant aan de slag gaan. Dát is het centrale thema voor Vireo Vastgoed.

Contact

telefoon + mail

CONTACT

300-dpi-IMG_1502-Edit1-e1421340258337-20

VIREO VASTGOED BV

mobiel      06 108 962 44

telefoon   0346 571 650

bottom of page